Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-03@04:18:59 GMT

موجود عجیب دریاچه ارومیه شناخته شد

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۵۴۰۴

رییس تحقیقات آرتیمای کشور گفت: «لارو» مگس آب شور، زیر آب زندگی می کند و چرخه زندگی آن‌ها در تابستان شروع می‌شود و زمانی که مگس‌های ماده بر روی آب تخمگذاری می کنند خود را روی سطح آب قرار می دهند.به گزارش بلاغ،علی نکویی فرد امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار  در ارومیه با اشاره به اخبار منتشره در فضای مجازی مبنی بر مشاهده موجود عجیب در دریاچه ارومیه در چند روز گذشته، اظهار کرد: این موجود،« لارو» مگس آب شور به نام علمی متعلق به دو گونهhians Ephidra و cinerea Ephydra است و hians Ephidra ،گونه های بزرگتر که فقط یک درصد از کل جمعیت را تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: لاروهای مگس آب شور حاوی یک ارگان ویژه است که نمک‌های زیاد را از بدن خود حذف می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا آب بسیار شور را تحمل کنند اما مواد غذایی آنها نمی‌توانند در آب با بیش از 2 دهم درصد شوری، زنده بمانند.

رییس تحقیقات آرتیمای کشور، خاطر نشان کرد: این مگس اکثرا زیر آب زندگی می کند و چرخه زندگی آنها در تابستان شروع می‌شود و زمانی که مگس‌های ماده بر روی آب تخمگذاری می کنند خود را روی سطح آب قرار می‌دهند.

وی رژیم غذایی آنها از سیانوباکتری‌ها و همچنین انواع دیگر باکتری‌ها، جلبک‌ها، دیاتوم‌ها و دتریت است و آن‌ها ترجیح می‌دهند تا در ناحیه های گل آلود زندگی کنند تا در مناطق شنی، لاروها با کاهش درجه حرارت، پاییز و زمستان را در عمق دریاچه سپری می کنند.

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌غربی هم در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس  با اشاره به انتشار تصاویری از وجود موجودات ریز جز آرتمیا در دریاچه ارومیه اظهار کرد: اخبار منتشر شده در این خصوص صحت ندارد و کارشناسان محیط زیست دائما در حال رصد وضعیت دریاچه هستند.

حجت جباری افزود: شوری دریاچه ارومیه به اندازه‌ای است که هیچ گونه موجود زنده‌ای قادر به زندگی در دریاچه ارومیه نیست و در شرایط فعلی فقط نوعی خاص از آرتمیا می‌تواند در نگین آبی آذربایجان زندگی کند.

وی با تاکید بر کذب بودن تصاویر منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر وجود برخی موجودات ریز زنده در دریاچه ارومیه، گفت: در فیلم مورد نظر هیچ نشانه مستند و مشخصی که ثابت کند مربوط به دریاچه ارومیه است، وجود ندارد.

 در چند روز اخیر تصاویری از وجود موجودات ریز زنده در داخل دریاچه ارومیه در شبکه‌های مجازی انتشار یافته بود که موجب نگرانی فعالین زیست محیطی و مردم شده بود که با بررسی موسسه تحقیقاتی آرتمیای کشور موجودات عجیب در داخل دریاچه ارومیه مگس لاو شناخته شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم

به گزارش خبرآنلاین، کهکشان M100 در مقیاس واقعی کیهانی، باشکوه است و نمونه‌ای تمام‌عیار از کهکشان مارپیچی بزرگ و خوش‌تعریف شناخته می‌شود. این کهکشان بزرگ با بیش از 100 میلیارد ستاره، بازوهای مارپیچی کاملاً مشخصی دارد و ازاین‌منظر شبیه به راه‌شیری خودمان است.

کهکشان M100 یکی از درخشان‌ترین اعضای خوشه کهکشانی سنبله است که با نام NGC 4321 نیز شناخته می‌شود. M100 حدود ۵۶ میلیون سال‌نوری با ما فاصله دارد و در جهت صورت‌فلکی «گیسوان برنیس» دیده می‌شود.

در این تصویر تلسکوپی، نمای تمام‌رخ این مارپیچ‌های خوش‌تعریف همراه با کهکشان مارپیچی NGC 4312 که از لبه دیده می‌شود (در سمت راست بالا)، میدان دید گسترده‌ای به پهنای تقریباً ۱ درجه را تشکیل داده است. برای ثبت این تصویر، جمعا ۲۱ ساعت نوردهی شده و تصویربرداری از رصدگاهی تاریک در نزدیکی فلگستاف، آریزونا انجام شده است. خوشه‌های ستاره‌ای آبی و درخشان M100 را در کنار رگه‌های پیچ‌درپیچ گردوغبار نشان می‌دهد، دو ویژگی بارزی که از مشخصه‌های کهکشان‌های مارپیچی به شمار می‌روند. بررسی ستارگان متغیر در کهکشان M100،َ نقش مهمی در تعیین اندازه و عمر کیهان داشته است.

اعتبار تصویر و حق چاپ: درو ایوانز. برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902246 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • تصویر روز ناسا: کهکشانی مارپیچی با طراحی عظیم
  • عفاف و حجاب حافظ زندگی انسان‌ها است
  • این استان خطرناک‌ترین استان در بحران فرونشست شناخته شده است
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • (ویدئو) تشکیل یک دریاچه فصلی در کویر اصفهان
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • مسعود اسکویی، گزارشگر قدیمی رادیو درگذشت
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)