Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، حیات وحش کره زمین از موجودات زنده گوناگونی تشکیل شده که ما بسیاری از آن‎ها را  نه تنها ندیده‎ایم بلکه حتی نمی‌شناسیم، بنابراین دیدن این موجودات زنده گیاهی و جانوری می تواند تا حدودی جذاب نیز باشد. همچنین ثبت برخی لحظات از زندگی موجودات آشنا نیز که در شرایط عادی نمی‎بینیم یا به آن دقت نمی‎کنیم می‎تواند توجه برانگیز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

جمجمه خواری به سبک سرآشپز ایرانی/ بال کبوتر، غذای عجیبی که خوردنش چندش آور است

در ادامه، تصاویری را مشاهده می‎کنید که اگر با دنیای حیوانات و سایر موجودات دوست باشید حتما برایتان جذاب خواهد بود و اگر هم از آن‌ها فراری و در دو جبهه مقابل باشید احتمالا با دقت نگاه کردن به آنان برایتان ناخوشایند است.

کوسه ها همیشه ایستاده می‌خوابند.

 

صاحبخانه ای که اول صبح با چنین صحنه ای مواجه شد، یک پرنده طعمه مار!

نوعی مگس که بیشتر شبیه به کاراکتر انیمیشن است.

 

لانه سازی زنبورها در دیوار یک خانه.

 

هزارپایی که ممکن بود به دلیل خطای دید متوجهش نشوید!

 

تصویری ترسناک و نگران کننده از نگاه تیزبین و دسته جمعی قورباغه ها!

 

میگوهایی که طعمه مورچه ها شده اند

 

تنه عجیب یک درخت

 

شاید شبیه فیلم ترسناک باشد اما این تصویر یک عنکبوت مادر و هزاران بچه اش در یک خانه است.

 

نوعی قارچ عجیب در جنگل که شبیه گوش انسان است.

 

عنکبوت یا قورباغه یا شاید هم هردو؟

 

خانه ای که توسط عنکبوت ها محاصره شده

 

این اختاپوس به دلیل یک جهش ژنتیکی به این شکل درامده

 

 

 

نوعی حلزون غول پیکر که با آنچه دیده اید متفاوت است

 

باز هم موم های عسل و زنبورها در سقف یک خانه!

 

درخت اسپاگتی! این درخت سوخته به دلیل شکل داخلی آن که شبیه اسپاگتی است به این نام معروف شده!

 

برخی این ماهی ناشناخته را به دلیل نادر بودن، فضایی می نامند!

 

مار کبرای موتورسوار!

 

امیدواریم هرگز با چنین صحنه ای روبرو نشوید!

 

شاید غیرقابل باور باشد اما تصویری که می‎بینید از کرم‌های روده تهیه شده!

 

یک گرگ در حالی که سنجابی را شکار کرده است.

 

به نظر شما هم این موجود 4 چشم دارد؟ یا دو سوراخ مربوط به بینی آن هستند؟

 

شاید شبیه تخم‌های دایناسور باشند و انتظار داشته باشید چیزی از آن خارج شود اما این فقط یک مزرعه کلم در ژاپن است.

 

این قورباغه ها که خزه ای نامیده می‎شوند بیشتر در ویتنام قابل مشاهده هستند و نام دیگرشان هم قورباغه ویتنامی است. شاید شما هم فکر کنید این موجودات کمی هم شبیه به کلم بروکلی هستند پس مواظب باشید هرگز آن‎ها را اشتباه نگیرید!

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حیات وحش حیوانات عجیب الخلقه عکس طبیعت تصاویر دیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۹۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ تئوری‌های مختلفی در مورد وجود حیات در سیارات دیگر وجود دارد؛ از جمله اینکه هوش انسان در جهان کاملا منحصر به‌فرد است، اما یک دانشمند سناریوی مختمل‌تری را فاش کرده است. او معتقد است که تمدن‌های بیگانه توسط انفجار پرتوهای گاما نابود شده‌اند.

انفجار پرتوهای گاما انفجارهای بسیار پرانرژی هستند که در کهکشان‌های دور مشاهده شده‌اند و زمانی رخ می‌دهند که هسته یک ستاره عظیم سوخت هسته‌ای تمام می‌کند و تحت وزن خود فرو می‌ریزد و یک «ابر نواختر» عظیم از تشعشعات آزاد می‌کند.

دکتر «فردریک والتر»، استاد نجوم، می‌گوید: این یک پرتو کاملاً متمرکز است و اگر از طریق صفحه کهکشان هدایت شود، اساساً می‌تواند حدود ۱۰ درصد از سیارات کهکشان را عقیم کند.

این در حالی است که سازمان ناسا انفجارهای پرتو گاما را «قوی‌ترین کلاس انفجار در جهان» می‌نامد.

یک انفجار معمولی پرتو درخشانی از انرژی را ارسال می‌کند که یک کوئینتیلیون (یک به همراه ۱۹ صفر) برابر روشنایی خورشید خودمان است و به عبارت دیگر، می‌تواند یک تمدن فرازمینی را در هر جایی از کهکشان بسوزاند.

خوشبختانه، بر اساس دهه‌ها تحقیق توسط رصدخانه پرتو گاما کامپتون ناسا، انفجارهای پرتو گاما در کهکشان خانگی ما، کهکشان راه شیری، نسبتاً نادر است.

هنگامی که ماهواره رصدخانه کامپتون در سال ۱۹۹۱ به فضا پرتاب شد، محققان ناسا انتظار داشتند که انفجارهای پرتو گامای بیشتری را از دیسک کهکشانی ما به شکل پنکیک مشاهده کنند. اما واقعیت ثابت کرد که این رویدادهای انفجاری «ابر نوا» در کهکشان‌های جوان‌تر و دور، که هنوز در فرآیند تشکیل ستاره‌های جدید داغ هستند، یا در مورد انفجار پرتو گاما طولانی مدت که ستاره‌های در حال فروپاشی را به سیاه‌چاله‌ها تبدیل می‌کنند، بسیار رایج‌ترند.

به گفته دکتر والتر، که دوره‌ای در مورد جست‌وجوی حیات فرازمینی در دانشگاه استونی بروک نیویورک تدریس کرده است، تخمین زده می‌شود که هر ۱۰۰ میلیون سال یا بیشتر، در هر کهکشانی یک فوران پرتو گاما به وجود می‌آید.

او می‌گوید: به طور متوسط در طی یک میلیارد سال، می‌توان انتظار داشت که تعداد قابل توجهی از تمدن‌ها ریشه‌کن شوند، البته اگر وجود داشته باشند.

تخمین‌های دیگر حاکی از آن است که فوران‌های پرتو گاما می‌تواند به دفعات هر ۱۰ میلیون سال یک بار در هر کهکشان رخ دهد، اما هر یک از این محدوده‌ها به این معنی است که بسیاری از گونه‌های بیگانه می‌توانند قبل از اینکه فرصتی برای انجام اکتشافات فضایی زیادی پیدا کنند، از بین بروند.

والتر می‌افزاید: سیاره زمین تقریباً ۴/۵ میلیارد سال سن دارد و تقریباً به همین مدت طول کشیده تا تنها گونه پیشرفته یعنی انسان را در خود جا دهد. این بدان معناست که مانند یک بازی رولت روسی، کهکشان راه شیری بین ۴۵ تا ۴۵۰ رویداد انفجار پرتو گامای محلی را در تاریخ زمین تجربه کرده است.

انفجارهای پرتو گاما برای اولین بار در سال ۱۹۶۷، از طریق یک جفت ماهواره آمریکایی Vela که برای شناسایی شواهدی از هرگونه آزمایش هسته‌ای شوروی که ممکن است برخلاف معاهده منع آزمایش هسته‌ای ۱۹۶۳ انجام شده باشد، ثبت شد. ۲ سال بعد، انفجارهای عجیب و غریب متوجه تیمی در آزمایشگاه ملی لوس آلاموس شد، که بعداً گروه نجوم پرتو گامای آزمایشگاه را پیشگام کردند.

در حالی که انفجارهای فرضی انفجار پرتو گامای باستانی که صدها میلیون سال پیش به زمین برخورد کردند، DNA هر موجود زنده روی این سیاره را نابود و حل می‌کردند، امروزه تشعشعات انفجار پرتو گاماهای دور عمدتاً شواهدی را به شکل ستاره‌های درخشان به جا می‌گذارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228996 برچسب‌ها فضانوردی

دیگر خبرها

  • مشاغل بهاره در تهران قدیم | کاهگل‌مالی و یخ‌فروشی
  • عنکبوتی به نام رامبد جوان ! | همه نامگذاری های عجیب جانوران
  • حمله ناگهانی دو پاندا به مربی باغ وحشی در چین + ویدیو
  • ۵ «آخرالزمان» تماشایی که در سال ۲۰۲۴ خواهیم دید!
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • کشف فسیل دست نخورده یک گونه کانگوروی عجیب
  • بایرن در خانه برابر رئال متوقف شد/ زخم وینیسیوس بر پیکر مونیخی‌ها
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • چین: فیلیپین اراده پکن برای حفاظت از حاکمیت خود را به جالش نکشد
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟